Overige

 Disclaimer

Wij doen ons uiterste best om de bezoeker van deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen. Toch kan het gebeuren dat informatie op deze site onvolledig is of onjuistheden bevat. Bokita Trainingen, eigendom van Antoinette Bollen, wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af voor daaruit voortvloeiende directe of indirecte schade voor de gebruiker van deze site. Er kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website. Bokita Trainingen behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te kunnen verbeteren of te wijzigen. 

Op deze website treft u een aantal hyperlinks naar andere websites. Hoewel deze sites door ons zorgvuldig geselecteerd zijn, aanvaardt Bokita Trainingen geen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor het functioneren van op deze site opgenomen hyperlinks, alsook voor de inhoud van de sites waarnaar via deze hyperlinks wordt verwezen.  

 Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag worden overgenomen, verveelvoudigd of openbaar gemaakt in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf door Bokita Trainingen.

 

"Een cursus weerbaarheid en zelfverdediging vergroot niet alleen je veiligheid, maar maakt je ook sterker van binnen, op je werk, thuis en op straat!"

Privéles

Niet voor iedereen is het deelnemen aan een groep de beste aanpak. Daarom biedt Bokita Trainingen ook de mogelijkheid om voor uzelf of uw kind(eren) privéles te krijgen. In dat geval kan de training precies op uw wensen afgesteld worden.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en uw wensen bespreken.

 

Bezoek ons ook op Facebook!

 

Ook een persoonlijk alarm kan je een veilig gevoel geven. Het is een klein apparaatje (kleiner dan een lucifersdoosje), dus makkelijk mee te nemen. Als je het koordje eruit trekt, hoor je een harde doordringende pieptoon. Daarmee schrik je je belager af en trek je tevens de aandacht van anderen. Een dergelijk alarm is al vanaf 5 euro te koop, bijvoorbeeld in een thuiszorgwinkel.