Disclaimer

Dit is de website van Bokita Trainingen, eigendom van Antoinette Bollen. Wij doen ons uiterste best om de bezoeker van deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen. Toch kan het gebeuren dat informatie op deze site onvolledig is of onjuistheden bevat. Bokita Trainingen wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af voor daaruit voortvloeiende directe of indirecte schade voor de gebruiker van deze site. Er kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website. Bokita Trainingen behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te kunnen verbeteren of te wijzigen. 

Op deze website treft u een aantal hyperlinks naar andere websites. Hoewel deze sites door ons zorgvuldig geselecteerd zijn, aanvaardt Bokita Trainingen geen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor het functioneren van op deze site opgenomen hyperlinks, alsook voor de inhoud van de sites waarnaar via deze hyperlinks wordt verwezen.

 

Privéles

Niet voor iedereen is het deelnemen aan een groep de beste aanpak. Daarom biedt Bokita Trainingen ook de mogelijkheid om voor uzelf of uw kind(eren) privéles te krijgen. In dat geval kan de training precies op uw wensen afgesteld worden.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en uw wensen bespreken.

 

Bezoek ons ook op Facebook!